Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

9 Eylül Edremit'in Kurtuluşu Coşkuyla Kutlanacak

9 Eylül Edremit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutlamaya hazırlanıyor.
Bu haber 18 kere okunmuÅŸ. 09.09.2024 Pazartesi 15:33

Edremit Belediyesi, Büyük Taarruz'un zaferle sonuçlandığı günün yıl dönümünü anarken, 9 Eylül'ü de Edremit'in kurtuluÅŸunun yıldönümünü bir dizi etkinlikle kutlayacak.

Kutlamalar, 9 Eylül Pazartesi günü sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak resmi törenle baÅŸlayacak. Törende ilçe protokolü, sivil toplum kuruluÅŸları ve vatandaÅŸlar bir araya gelecek. Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruÅŸu ve Ä°stiklal Marşı'nın okunması ile devam edecek. Günün anlam ve önemini anlatan konuÅŸmalarla tamamlanacak. AkÅŸam saatlerinde ise Cumhuriyet Meydanı’nda Edremit Belediyesi’nin kutlama etkinlikleri binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleÅŸecek.

Edremit Belediye BaÅŸkanı Mehmet ErtaÅŸ, tüm vatandaÅŸları bir araya gelmeye ve kurtuluÅŸ zaferini hep birlikte kutlamaya davet etti. BaÅŸkan ErtaÅŸ, "9 Eylül, Edremit'in özgürlük mücadelesinin en önemli günüdür. Bu zafer, milletimizin bağımsızlık ve özgürlüÄŸünün simgesidir. Bu yüzden, kurtuluÅŸ günümüzü coÅŸkuyla kutlayarak, bu deÄŸerli mirası gelecek nesillere aktaracağız. Tüm halkımızı, düzenleyeceÄŸimiz etkinliklere katılmaya ve bu önemli günü birlikte yaÅŸamaya davet ediyorum" dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'Ä°LK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?