Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

Künye


 ONURSAL BAŞKAN

FIRAT  KALEMER

 

İMTİYAZ SAHİBİ

İBRAHİM ÖZYURT

 

YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ

ŞENNUR CEYDA YILMAZ

 

GENEL YAYIN YÖNETMENİ

ORHAN GÜLE

 

REKLAM TASARIM

BURCU ÖZYURT

 

GRAFİK TASARIM

ŞENNUR CEYDA YILMAZ

 

HUKUK DANIŞMANI

AV. RAMAZAN KIRBIYIK

AV. OĞUZHAN KAÇICI

AV. SADETTİN SOYLU

AV. KÜBRA KARAGÖZ

 

KATKIDA BULUNANLAR

MURAT KORKMAZ

 

HABER DANIŞMANI

AZİZ HAN

 

YAYIN TÜRÜ

ULUSAL

 

MUHABİR

UMUT ÇAKAL


 

 İLETİŞİM

ozyurthaber@gmail.com

GSM:0 542 282 25 90

facebook.com/ibrahim.ozyurt

https://twitter.com/ozyurt_haber

https://ozyurthaber.com/index.php

Haber İçeriği Kaldırma, Habere İtiraz, İhlal ve Telifler için;
   yasal@ozyurthaber.com



YASAL UYARI © ÖZYURTHABER.COM TÜM HAKLARI SAKLIDIR.özyurthaber.com.’de yayınlanan haber ve görseller kaynak gösterilmeden kullanılamaz. özyurthaber.com.’de yayınlanan köşe yazılarının ve yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Web sitemiz dışındaki farklı sitelere yönlendirilen linklerin içeriklerinden, özyurthaber.com. sorumlu tutulamaz.

YAYIN İLKELERİ


Basın Ahlak ilkelerine uymaya söz vermiştir ve bütün hakları saklıdır. Nethaber.com.tr Haber portalımız 5846 sayılı FİKİR ve Sanat Eserleri Yasası’na uygun olarak yayınlanmaktadır. Haber portalımızda yayınlanan haberler ve makaleler, kaynak gösterilmek ve link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir. Sitemiz üzerinde yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarlar sorumludur. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Nethaber.com.tr sayfalarında yer alan harici linklerin sorumluluğunu almaz. Bu sitede yazılan yazı  ve yorumlardan yazarları sorumludur.

YASAL BİLDİRİMLER İÇİN


özyurthaber.com. adlı haber sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı benimsemiştir. Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan ‘içerik sağlayıcı’ olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeble, sitemiz ‘uyar ve kaldır’ prensibini benimsemiştir. Herhangi bir haberden dolayı rahatsızlık yaşayan, haberin gerçekliğinden şüphe eden ve TELİFE konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal hakların çiğnendiğini düşünen hak sahipleri meslek birlikleri, kurum ya kuruluşlar yasal@ozyurthaber.com. mail adresinden veya İLETİŞİM FORMU ile bize ulaşabilirler.

Buraya ulaşan şikayet ve talepleriniz avukatımız  Av.RAMAZAN KIRBIYIK tarafından incelenecek ve ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden derhal kaldırılacaktır.

Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır.

özyurthaber.com. harici linklerin sorumluluğunu almaz.

 

 

ÖZYUTRHABER® MARKA TESCİL HAKKI
“ÖZYURTHABER” Markası  “38.Sınıf Radyo ve televizyon yayın hizmetleri. Haberleşme hizmetleri (internet servisi sağlama hizmetleri dahil). Haber ajansı hizmetleri” – (ÖZYURTHABER)   ile “20.06.2022” tarihinde 42. Sınıf  kapsamında “ Patent ve Marka Kurumu  tarafından tesciline onay verilmiştir. “ÖZYURTMHABER” Markası İBRAHİM ÖZYURT ADINA ) tescilli markası olup, izinsiz kullanılması durumunda marka ve telif hakkı ihlallerinden dolayı yasal işlem başlatma hakkına sahiptir