Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

Yüzde 73 engelli kadına cinsel saldırı davasında, 'şüpheden yararlanan' sanığa beraat

Bu haber 161 kere okunmuş. 04.08.2023 Cuma 09:47

Olay, 16 Ekim 2022 tarihinde meydana geldi. İddiaya göre H.Ş. otobüs durağında karşılaştığı C.C.'yi yaşadığı eve götürdü. Burada H.Ş. tarafından alıkonulan C.C., nitelikli cinsel saldırıya uğradı. Evden çıkan C.C., polise gidip, durumu anlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

 

 

Soruşturmanın adından hazırlanan iddianamede, H.Ş.'nin hakkındaki suçlamaları reddettiğine yer verildi. H.Ş.'nin ifadesinde C.C. ile durakta karşılaştıklarını, kalacak yeri olmadığını söylediği için de evine götürdüğünü söylediği belirtildi. C.C.'ye zorla bir şey yapmadığını söyleyen H.Ş. ayrıca ifadesinde, "Uyuşturucu kullandığını söylediği için C.C.'yi kardeşimle İzmir Atatürk ve Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürdük. Hastanenin acil servisi önünde bıraktık" dediği de kaydedildi.

C.C.'nin 2016 yılında alınan hastane raporunda mental orta ruhsal bozukluğu nedeniyle yüzde 73 oranında engelli olduğu da iddianameye girdi. Savcı, H.Ş.'nin mental retardasyon rahatsızlığı bulunan C.C.'ye karşı zincirleme olarak nitelikli cinsel saldırı ve beden veya ruh bakımından kendini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı hürriyetinden yoksun kılma suçlarını işlediğine kanaat getirip şüphelinin 52,5 yıla kadar hapsini istedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?