Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

BU TADİLATA KİM İZİN VERDİ?

Bu haber 11 kere okunmuş. 26.04.2024 Cuma 12:30

1 ay öncesine kadar Şelale Cafe olarak hizmet veren ve hukuki olarak devir edilen mekan yeni işletmecileri tarafından yapılan tadilatlar yasal olarak izinli mi? Daha çalışma ruhsatları olmadan yeşil alana beton atmak kimin tasarrufu sayesinde oluyor? Bu tadilatların yapılabilmesi için alanda ki ağaçlar kesiliyor!

Sözleşmede 9 m2' lik kullanım alanı olmasına rağmen, bu mekan 200 m2' lik alanın tamamını kullanıyor! Bu alan ihaleye ne zaman çıktı? Tahliye kararı verilmişken, bir anda nasıl ihalesi yapıldı?

BOMBA 3!

Yapılan iş nedir yasal olarak ne iş yapılacağı belli mi ? Belli ise hangi makamdan hangi siyasiden izin alınmıştır? Kamuoyuna açıklamalarını bekliyoruz.

Mekanın işletmecisinin, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısının ismini kullanarak memuru ve vatandaşları tehdit ettiği iddia ediliyor. Vatandaşlar şikayet etmesine rağmen, maliyede, muhasebede her yerde CHP Genel başkan yardımcısının ismini kullanmaya devam ediyor.

Çalışma ruhsatı olmadığı halde tadilata başlanılan bu yere, Edremit Yapı Kontrol Müdürlüğü, Şehircilik ve İmar Müdürlüğü müdahale edecek mi?

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 6 = ?