Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

BAŞKAN ŞEHİRLİ MUHTARLARLA BULUŞTU

Bu haber 54 kere okunmuş. 09.05.2024 Perşembe 15:25

Altıeylül Belediyesi Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi (ALGEM) Toplantı Salonu'nda bir araya gelen 81 kırsal 13 merkez mahalle muhtarı ihtiyaç ve taleplerini Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli ile paylaştı.
 
- BAŞKAN HAKAN ŞEHİRLİ: "SİZLER KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYORSUNUZ
 
Altıeylüllü muhtarlar Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli ile bir araya gelerek mahallelerinin
sorunlarını ve ihtiyaçları konusunda görüş alışverişinde bulundu. Başkan Şehirli, "İlk kez seçilen ve yeniden seçilerek görevine başlayan tüm muhtarlarımıza öncelikle çalışmalarında başarılar diliyorum.
 
Her zaman dediğim gibi Altıeylül Sevdamız; Sizlerle birlikte bundan sonrada sık sık bir araya geleceğiz. Muhtarlarımız mahallelerinizde, devletin temsilcisi olarak vatandaşlarımızın arasında köprü görevi yapmaktasınız” dedi.
 
- BAŞKAN HAKAN ŞEHİRLİ ÇALIŞMALAR HAKKINDA GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK
 
Sorunları tek tek dinleyen Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, "Siz değerli muhtarlarımla istişare yaparak Altıeylülümüzün sorunlarını hep birlikte çözüme kavuşturmak için bir araya geldik. Yapılan bu toplantıyla birlikte belediyemiz müdürlerinin de bulunduğu bu toplantıda sizlerden gelen talepler doğrultusunda Başkan Yardımcılarımızla birlikte yapabileceğimiz çalışmalar hakkında görüş
alışverişinde bulunduk” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?