Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

YETER ARTIK HAYRİ ZEYBEK

Bu haber 31 kere okunmuş. 02.04.2024 Salı 12:22

YETER ARTIK HAYRİ ZEYBEK

Burhaniye Ak Parti İlçe Başkanı Hayri Zeybek, 31 Mart yerel seçimlerinde halkın takdiri ile yeniden Burhaniye Belediye Başkanı olarak seçilen Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Ali Kemal Deveciler’i, sosyal medya hesabından bir yazı yayınlayarak tebrik etti.

Cumhur İttifakı İlçe Başkanı Zeybek’in tebrik mesajında Milliyetçi Hareket Partisinden hiç söz etmemesi, Burhaniye Milliyetçi Hareket Partisi cephesinde tartışmalara neden oldu.

KURT, ZEYBEK’E TEPKİ GÖSTERDİ

İddialara göre, Burhaniye Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Murat Kurt, Burhaniye Ak Parti İlçe Başkanı Hayri Zeybek’i telefonla arayarak ağır ithamlarda bulundu. Murat Kurt, Cumhur İttifakı’nın İlçe Başkanı olmasına rağmen Milliyetçi Hareket Partisinden hiç söz etmeyen, yazılarında yer vermeyen Hayri Zeybek’e gereken sözleri söyleyerek, tepkisini gösterdi.

Ak Parti İlçe Başkanının ve vatandaşların büyük tepkisiyle karşılaşan Hayri Zeybek, sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşımında, Ali Kemal Deveciler’in ampul kırma videosuna karşı sert eleştirilerde bulundu. Zeybek’in, bir gün önce teşekkür ettiği Deveciler’i, bir anda eleştirmeye başlaması dikkatlerden kaçmadı. Bu olay Hayri Zeybek’in “İki yüzlü” oluşunu açıkça gösterdi.

HAYRİ ZEYBEK GERGİNLİK YARATTI!

Cumhur İttifakına bağlı bir ilçe başkanı olarak, Milliyetçi Hareket Partisinden hiç söz etmeyerek tepki toplayan Hayri Zeybek, teşkilatının gözünden de, halkın gözünden de düştü. Aldığı tepkilerden sonra Deveciler’i eleştirmeye başlaması, iki yüzlülüğünü ortaya koydu. Zeybek’in bu davranışları, Burhaniye Cumhur İttifakında gerginliğe sebep oldu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 5 = ?