Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

TÜRKİYE'NİN 100. YIL AYIBI!

Bu haber 27 kere okunmuş. 13.04.2024 Cumartesi 11:35

Edremit'te Kaymakamlık yapmış şehit Hamdi bey ve silah arkadaşlarının kabirleri içler acısı halde. Şehit Hamdi Bey’ in isminin verildiği okul yıkılarak yerine kafe yapılmış. Cumhurbaşkanı görse Biga Kaymakamı dahil hepsini sürgüne gönderir. Bu ayıp Bigaya yeter! Edremit Kaymakamının bu olaya bir an önce el atmasını bekliyoruz.

Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, Nutuk’ta “Akbaş Kahramanı” olarak anlattığı Şehit Hamdi Bey’in mezarı bugün ne halde..

Çanakkale’nin Biga ilçesinde bulunan Biga Şehitliğinin hali içler acısı. Giriş kapısı telle bağlı, otlar içinde, bakımsız ve ilgisiz kalmış bir Şehitlik. Hiçbir güvenlik önlemi yok. Kapısı iple bağlanarak, karşıda ki bakkala bırakılmış. Şehit Hamdi Bey’in mezarının mermerleri kırık, mezar taşlarının bazıları otlardan gözükmüyor.

Şehitlerimizin isimlerinin yazılı olduğu levha pas içinde. Siz şehitlerimize böyle mi değer veriyorsunuz? Şehitlerimize hiç mi saygınız yok? Yazıklar olsun..

Biga Kaymakamlığına, Edremit Kaymakamlığına, Valiliğe, Belediye Başkanlarına sesleniyoruz. Biga Şehitliği ile kimin ilgileneceğini merakla bekliyoruz.
.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?