Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

Turhan Çömez’i Altınova halkı bağrına bastı!

Bu haber 45 kere okunmuş. 09.03.2024 Cumartesi 16:26

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez, seçim çalışmalarını Ayvalık’ta sürdürdü.

 

Seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez ve partilileri taşıyan seçim otobüsü, İYİ Parti Ayvalık İlçe teşkilatı tarafından Altınova girişinde İYİ Parti bayraklarıyla sloganlar eşliğinde karşılandı.

 

Turhan Çömez’e İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanı Gülten Sütçüoğlu, İYİ Parti Ayvalık Belediye Başkan adayı Oğuz Osman Cantürk, İYİ Parti Ayvalık Belediyesi Meclis Üyesi adayları ve İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

 

Çömez’e vatandaşların ilgisi büyüktü. Seçim otobüsünden vatandaşları selamlayan Çömez’e vatandaşlar “En büyük başkan bizim başkan” tezahüratı eşliğinde sevgi gösterisinde bulundu.

 

Çömez Ve Ekibine Ev Yapımı Kek İkramı

 

Çömez’in seçim otobüsünden inip halkın arasına karıştığı anlarda da vatandaşlar, Çömez ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Çömez, sohbet ettiği vatandaşlardan destek ve dua istedi. Bir vatandaş da seçim otobüsünde bulunan Çömez ve ekibine ev yapımı kek ikram etti.

 

Seçim otobüsünün AK Parti Altınova Seçim Bürosu önünden geçtiği sırada da Çömez, büro çalışanlarına başarılar diledi.

Çömez daha sonra İYİ Parti Altınova Seçim İrtibat Bürosu’nu ziyaret etti. Partililerle seçim çalışmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Çömez, İYİ Parti Altınova Seçim İrtibat Bürosunu ziyareti sonrası da Altınova Folklorik Deve Güreşleri’ne katıldı.

Burada da vatandaşlarla sohbet eden Çömez’e bir vatandaş, “Takipçiniziz. Televizyonda konuşmalarınızı izliyorum. Çok beğeniyorum sizi. Hep beraberiz, başarılar diliyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 3 = ?