Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

Turhan Çömez, Balıkesir’de Sivil Toplum Örgütleri ile bir araya geldi

Bu haber 79 kere okunmuş. 02.03.2024 Cumartesi 15:33

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Turhan Çömez, Balıkesir’de Sivil Toplum Örgütleri ve halkla bir araya geldi. 

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Turhan Çömez, 31 Mart yerel seçimleri öncesi ziyaretlerini sürdürüyor. Çömez, ilçe ziyaretleri sonrası Balıkesir’deydi. İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük,  Karesi Belediye Başkan Adayı Lemi Aytekin, Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hakan Afşin Arıcan ile seçimlerde İYİ Parti’ye desteğini açıklayan Adalet Partisi’nin Balıkesir İl Başkanı Yücel Aslanoğlu ve Adalet Partisi Kepsut Belediye Başkan Adayı Fevzi Serhat Yorulmaz ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşları’nı ziyaret etti. Halkla buluştu.

Çömez ve beraberindeki heyet sırasıyla Ziraat Odası, Anneler Derneği, Çerçici- Manifaturacı ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası,Terziler, Bakkallar, Elektrik ve Elektronikçiler, Camcılar, Lokantacılar, Berberler ile Sebze ve Meyveciler Odaları’nı ziyaret etti. Sivil Toplum Kuruluşları’nın sorun ve taleplerini dinledi.

 

Çömez, Türk Anneler Derneği’ni Ziyaret Etti

Türk  Anneler Derneği’ni ziyaretinde  dernek başkanı Zekiye Seferbey ve üyelerle sohbet eden Çömez, bir yandan da öğrencilere burs sağlayan derneğin çalışmalarını yerinde izledi.

5 Öğrenciyi Londra’ya Götürme Sözü Verdi

Ziyarette açıklama yapan Çömez: “Balıkesir’de bulunan Anneler Derneği’ni bugün ziyaret ettik. Zekiye anneyi dinledik. Harika işler, çok güzel çalışmalar yapıyorlar. Ama beni en çok etkileyen çocuklara ve gençlere verilen burslar. Arkada atölyeye girdim. Atölyede anneler, ablalar dikim yapıyorlar. Bu dikilenler satılarak öğrencilere burs sağlanıyor. İşte Türk kadını. İşte Anadolu kadını. Ben inanıyorum ki, Türkiye Anadolu kadınlarının omuzunda yükselecek. Aydınlık yarınlara kadınlarla birlikte yürüyeceğiz. Onlar bizim başımızın tacı. Kendisine bir teklifte bulundum. 5 öğrenci seçecekler. Bu öğrencilerin hiçbiri yurtdışına çıkmamış, ailelerinin maddi olarak gücü olmayan öğrenciler olsun istedim. Balıkesir İYİ Parti Teşkilatı olarak ben o çocuklarımızı Londra’da bir hafta ağırlayayım. Orada dolaşsınlar. Dünyayı tanısınlar. Ve gelsinler ülkelerine hizmet etsinler istedim. Başkanım da sağolsun kabul etti.” açıklamasında bulundu.

Balıkesir’in Yemek Kültürünü Londra’da Tanıtma Sözü

Turhan Çömez, Balıkesir Lokantacılar Odası’nı ziyaretinde de Balıkesir’in yemek kültürünün Londra’da tanınmasını sağlamak için çalışma yapacağının sözünü verdi. “Londra’daki bağlantılarımı kullanmak isterim. Buranın yemek kültürünü oraya taşımak için elimden geleni yapacağım.” dedi. Londra’da yaşayan restoran ve otel işletmecisi bir Türk iş adamı ile telefonda görüşen Çömez, oda üyelerinden birinin gastronomi okumuş bir şef için Londra’da iş talebini de anında Türk iş adamıyla görüşerek çözdü.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?