Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

ŞEHİT ONBAŞININ KEMİKLERİ SIZLADI!

Bu haber 24 kere okunmuş. 18.03.2024 Pazartesi 19:19

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma programı kapsamında, Şehidimiz Seyit Onbaşının Havran’ da bulunan mezarı başında bir araya gelen siyasiler, şehidimizin kemiklerini sızlattı!

Müftünün dua sonunda, ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ü anmaması üzerine CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı tepki gösterdi. O esnada Balıkesir Ak Parti Milletvekili İsmail OK, Balıkesir Vali Yardımcısı ve Havran Kaymakamı ile bu konuyu konuşuyordu. Serkan Sarı, İsmail OK’a seslenerek; “Siz dua da Atatürk’ün isminin geçmemesine niye tepki göstermediniz?’’ dedi. İsmail OK; “Bizde onu konuşuyorduk. Müftüye uyarımızı yaptık’’ dedi. Serkan Sarı, İsmail OK’a “Tepkiyi kabrin yanında verecektin’’ diyerek tartışmayı başlattı. İsmail Ok; “Saygıdan dolayı dışarıda Vali yardımcımıza gerekeni yapmasını söyledim’’ dedi.

Serkan Sarı’nın tartışmaya devam etmesi üzerine İsmail OK; “Esenyurt’ta PKK’nın siyaseti uzantılarını aday gösterip, PKK’lılarla işbirliği yapan sizlersiniz’’ dedi. Bunun üzerine tartışma daha da büyüdü.

Özyurt Haber olarak hepinize soruyoruz! Bu hareketleriniz 18 Mart’a yakıştı mı?! CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı’ya sesleniyoruz! Milletvekilisiniz, o zaman Atatürk’ün ismini anmayan Müftü hakkında işlem başlatacaksınız! Biz Allahtan sonra bu vatanı ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’e borçluyuz. Kimse 18 Mart şehitlerimizi anarken tartışma çıkaramaz!

Siyasi şovlarıyla adını sıkça duyduğumuz Serkan Sarı, yine yapacağını yaptı!

 Şovunu şehit mezarında da yaptın ya, halkın da sana neler yapacağını sandıkta göreceksin! Hayatını, Allah’tan sonra ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ’e ve şehitlerimize borçlusun. Şehidimizin mezarı başında bağırıp çağırarak saygısızlık yapamazsın!!

Şov yapmayın beyler… ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ün ismini anmayan Müftüye gerekeni yapın!

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 3 = ?