Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

PATRON NE DEDİYSE O OLDU!

Bu haber 44 kere okunmuş. 06.02.2024 Salı 15:16

Bu zamana kadar yaptığımız her haberde, Ankara CHP Genel Merkezinde bu üç ismin konuşulduğunu yazdık. CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin’in son noktayı koyacağını, Edremit’ e faydalı birinin gelmesi için çabaladığını, aday adaylarının birleşmesi konusunda destek verdiğini söyledik.

Ensar Aytekin’in beş yıl önce desteklediği şu an ki mevcut belediye başkanı ve ekibi Aytekin’i mahcup etti. Ensar Aytekin, bu yıl yapılacak olan yerel seçimler için vatandaşlarımızın sesi, kulağı oldu. Son noktayı koydu.

4 Şubat’ta Edremit Şükrü Tunar Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ön seçimi yakından takip ederek, kimsenin aklında bir şüphe kalmaması için oy sayımını herkese açık bir şekilde yaptıran Ensar Aytekin, CHP Edremit Belediye Başkan Adayı olarak Mehmet Ertaş’ın seçilmesinin ardından konuşma zafer konuşması yaptı. Aytekin, “Alnımız açık, dik durduk, başardık’’ dedi.

İlk günden beri Edremit’te ki seçim sürecini titizlikle yöneten, Edremit’imize faydalı bir aday gelmesi için uğraşan Ensar Aytekin, Edremit Belediye Başkanı açıklandıktan sonra, vicdanı rahat bir şekilde büyük bir zaferle Ankara’ya geri döndü.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 3 = ?