Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

MUHAMMED VURMAZ KIRSAL MAHALLELERDE!

Bu haber 24 kere okunmuş. 29.02.2024 Perşembe 10:00

Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, seçim çalışmaları kapsamında kırsal mahalle ziyaretleri sürdürüyor. Edremit’in Mehmetalan, Pınarbaşı, Beyoba mahallelerini ziyaret eden Vurmaz, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılandı.

Kırsal mahalle ziyaretlerine devam eden Muhammed Vurmaz, Mehmetalan Mahallesinde, köylülerin sorunlarını dinleyerek, sorunların çözümü için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Başkan Adayı Vurmaz, “Beni çok güzel karşıladınız, çok teşekkür ediyorum. Aday olmadan önce Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde daire başkanlığı görevini yürütürken Mehmetalan Mahallesi muhtarıyla çok koordineli bir çalışma yürüttük. Mahallemize hizmetlerimize devam edeceğiz. Bizim ilk amacımız; Mehmetalan köyünü ve Kazdağlarını korumak. Daha iyi bir Edremit için çalışmaya gayret edeceğiz. Ben hiçbir zaman siyaset yapmadan daima hizmet anlayışı ile kırsal mahallelerimize hizmet etmekten çok mutluyum. 1 Nisan’da görev bize tebliğ edilirse, hizmetlerimize hiç durmadan devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Mehmetalan Mahallesinde ikamet eden Edremit Belediyemizde bir çok çalışma arkadaşımız var, kesinlikle göreve geldiğimizde işçilerimizin görevlerine son verilmeyecek, aksine mevcut personel ile Edremit’i güzelleştirmeye başlayacağız. Ben bu memleketin bir evladı olarak, sizlerin huzurunda olmaktan onur ve şeref duyuyorum. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde desteğinizi bekliyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?