Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

MUHAMMED VURMAZ KENDİ TEŞKİLATINDAN DARBE YİYOR!

Bu haber 36 kere okunmuş. 10.03.2024 Pazar 15:19

Edremit halkının bağrına bastığı, Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, Türkmen köylerinde, Alevi köylerinde, Edremit’in her bir köşesinde vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Genç ve dinamik başkan adayı Vurmaz, Körfez’de 7’den 70’e herkes tarafından sevilip, sayılıyor.

Bunca yıldır Körfez’e emek veren, Altınkum, Güre, Akçay. Altınoluk sahillerimizi güzelleştiren, Edremit’imizi daha iyi, daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çabalayan Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, kendi teşkilatı tarafından darbe yiyor!

Genç başkan adayı Muhammed Vurmaz’ın kendi teşkilatında ki bazı meclis üyesi adayları Vurmaz’ın yoluna taş koyuyor!

MHP’li meclis üyesi adayları hariç olmak üzere, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Aday Listesinin 1. Sırasında ve kontenjanda yer alan meclis üyesi adayları neden Muhammed Vurmaz’ın seçimi kazanmaması için elinden geleni yapıyor? Bu teşkilat, bu genç başkan adayından ne istiyor?

Bu listeyi kim hazırladıysa belli ki Muhammed Vurmaz’ın seçimi kazanmasını istemiyor!

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz’a şikayetimizdir. Genç ve başarılı adayınız Muhammed Vurmaz’ın önüne taş koymalarına izin vermeyin!

Cumhuriyet Halk Partisi şu anda Edremit’ te kötü durumdayken, Alevilerin bile Cumhuriyet Halk Partisine baş kaldırdığı bir dönemde bile Ak Parti Edremit’i alamıyorsa, Ak Parti Edremit İlçe Teşkilatına kilidi vurun!

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?