Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

MUHAMMED VURMAZ, “BU SEÇİMİ GENÇLİK HAREKETİYLE KAZANACAĞIZ”

Bu haber 54 kere okunmuş. 10.03.2024 Pazar 10:55

EDREMİTLİ GENÇLER VURMAZ’A GÜVENİYOR

“BU SEÇİMİ GENÇLİK HAREKETİYLE KAZANACAĞIZ”

Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, "31 Mart'taki seçim gençlerimizin karar vereceği bir seçim olacak. Biz gençlik hareketiyle inşallah bu seçimde büyük bir zafer kazanacağız" dedi.

Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, önümüzdeki 5 yılda Edremit’in her alanda değişimini, gelişimini ve vizyonunu ortaya koyacak projelerini kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor.

“GENÇLİĞE KATKI SUNACAĞIZ”

Gençlerle sık sık bir araya gelerek taleplerini dinleyen Vurmaz, “Her platformda ilçemizi hep birlikte ortak akıl ve istişare ile yöneteceğimizi dile getiriyoruz. Edremit’te gencinden yaşlısına herkesin yaşam kalitesini artıracak çalışmaları hayata geçireceğiz. Gerçek belediyecilik ilkeleri doğrultusunda Türkiye Yüzyılı Şehirleri’ni oluşturmakta kararlıyız.” diye konuştu.

GENÇLERDEN VURMAZ’A TAM DESTEK

"Halkın çocuğu, sizlerin içinden, bağrından çıkan, sizlerin suyunu içmiş, ekmeğini yemiş bu kardeşiniz, sizlere hizmet etmek için, Edremit’in her köşesine eşit hizmet götürebilmek için yola çıktı" sözleriyle konuşmasını sürdüren Vurmaz şöyle devam etti: “Gençlerimiz için her zaman en güzelini, en iyisini hayal edecekleri, o hayali gerçekleştirmek için mücadele vereceğiz. Gençlerimiz, Edremit’in her yerinde geleceğe güvenle bakacakları, çalışabilecekleri, spor yapabilecekleri, eğlenebilecekleri bir Edremit inşa edeceğiz.Hiç şüpheniz olmasın. Sizler ile birlikte gençlerin memnun olduğu bir Edremit olacak” dedi.

İlçe gençlerinin çoğunluğu da Muhammed Vurmaz’a bu yaklaşımından dolayı büyük destekler veriyor. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 3 = ?