Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

MEHMET ERTAŞ ''KAZDAĞLARI KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR''

Bu haber 39 kere okunmuş. 23.02.2024 Cuma 10:05

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş,” Özellikle Kazdağlarımızı merkeze oturtarak, doğal çevre duyarlılığımız ve korumacılığımız, bütün uygulamalarımızda kırmızıçizgimiz olacaktır” dedi.
 
Edremit Mehmetalan ve Pınarbaşı Kırsal Mahallelerinde halkla buluşan Ertaş; büyük bir sevgi seliyle karşılandı. Özellikle kırsal mahallelerimizde hem kültürel olarak hem de ekonomik amaçlı olarak yöresel ürünleri, el sanatları ürünlerini öne çıkararak en başta kadın üreticilerimize iş alanı yaratacak kooperatifleştirmeler, bu yöne birlikleşme ve oluşumlar, destekleneceğini dile getiren Ertaş, “Belediye başkanlığını en büyük ve gerçek hizmet alanı olarak gördüğüm için hiçbir kimseyi, bir kesimi her ne sebeple olursa olsun ayrıştırmanın, dışlamanın, kayırmanın, keyfi davranmanın hem mizacımda, hem insanlık anlayışımda, hem vicdanımda ve hem de adalet anlayışımda yeri olamaz” diye konuştu. 
 
Gerçekten sosyal demokrat bir anlayışla belediyecilik yapmak istediğini dile getiren Ertaş; “  Ekibim ile birlikte sürdürülebilir kalkınma, gelecekteki nesillerin ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamak için bugünün ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarının yanı sıra çevresel ihtiyaçlara da dikkat ederek kararlar almaktayız. Bu kararları almak için göreve talibiz. Doğal kaynakların kullanımının düzenlenmesi ve etkin, sağlıklı atık yönetimi sistemleri gibi çevre dostu projeleri gerçekleştirmek, Atık üretiminin azaltılması yoluyla  da doğaya verilen zararları azaltabilmek için bu göreve talibiz. Yerel kalkınma modeli üzerinden katma değerli tarım ürünleri ile kırsal mahallelerimizde istihdamı teşvik edeceğiz. Oluşturulacak üretim zinciri ile devamlılığı sağlama adına bu göreve talibiz. İnsana yakışır istihdamı artırma hedefi ile kapsayıcı ve sürdürülebilir ekonomik büyüme amacı ile çalışacağız. Kapsayıcılık ve adalet gibi değerleri merkeze alarak hesap verebilir bir kurum olma hedefini gerçekleştirebilmek için bu göreve talibiz ” dedi. 
 
CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş; “ Ziyaretlerimizin akşam bölümünde Mehmetalan Mahallemizdeyiz. Mahallemizde yaşayan hemşehrilerimizin tüm sorun ve taleplerini dinleyerek notlarımızı aldık. Muhtarımız Nergis Aldemir ve Belediye Başkanımız Selman Hasan Arslan nezdinde tüm canlarımıza misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederim. Ziyaretimizin ikinci bölümünde doğası ve havasıyla körfezimizin en nadide yerleşim yerlerinden Pınarbaşı’ndaydık. Mahallemizin tüm sorunlarının çözümü için atacağımız adımları mahalle sakinlerimizle paylaştık. Bizleri kendilerinden görüp bağırlarına basan tüm mahallelilerimize muhtarımız Serap Ergün nezdinde teşekkür ediyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?