Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

MEHMET ERTAŞ, ''EDREMİT’İN HER YERİNDE BİZ VARIZ''

Bu haber 60 kere okunmuş. 04.03.2024 Pazartesi 11:06

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş; dünkü programını ilk ziyaretini Altınoluk Su Ürünleri Kooperatifine yaptı. CHP Edremit İlçe Başkanı Emin Yalçıntaş ve Meclis Üyesi Adayı Cavit Cebeci’nin de eşlik ettiği ziyarette kooperatifçilerinin taleplerini dinleyen Ertaş; “  Günlük ziyaretlerimize Altınoluk Su Ürünleri Kooperatifimizi ziyaret ederek başladık. İlçe başkanımız Av. Emin Yalçıntaş, kıymetli yol arkadaşım Cavit Cebeci ve meclis üyesi adaylarımızla birlikte kooperatifçilerimizin taleplerini dinleme fırsatı bulduk. Dayanışmanın ve birleşmenin sembolü kooperatiflerimizin her zaman yanındayız” dedi.  
 
Altınoluk programı kapsamında Altınoluk Köyü’nde seçim ofisi açılışı yapıldı. Altınoluk seçim ofisi açılışına CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin’ de katıldı. Büyük bir coşkuyla yapılan açılışta konuşma yapan CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş; “Programımız kapsamında Altınoluk’tayız. Genel Başkan Yardımcımız ve Balıkesir Milletvekilimiz Ensar Aytekin, ilçe başkanımız Av. Emin Yalçıntaş, kıymetli yol arkadaşım Cavit Cebeci ile Meclis Üyesi Aday arkadaşlarım ve halkımızla birlikte, Altınoluk Köyü seçim irtibat ofisimizi açtık. Bizleri büyük bir coşkuyla karşılayan Altınoluk'lulara değerli büyüğüm İsmail Aynur nezdinde teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
 
Daha sonra Antandros Derneğimizi ziyaret eden Mehmet Ertaş ve ekibi Antandros Derneği Başkanı Gülçin Cömert ve dernek üyelerini ziyaret ettiler. Derneğin istek ve taleplerini dinleyen Ertaş gerekli notları alarak, “ Biz Varız” dedi. Ertaş; “ Şehrimizin kimliği Antandros Antik Kenti’nin en önemli temsil organı olan derneğimizin istek ve taleplerini dinleyip, çözüm önerilerimizi dile getirdik. Misafirperverlikleri için dernek başkanımız Sayın Gülçin Cömert nezdinde tüm dernek üyelerimize teşekkür ederim. Geçmişten gelen mirasımızı geleceğe taşımak için biz varız” diye konuştu.
 
 
Pazar günü yoğun bir proğram geçiren Ertaş, ekibi, Cumhuriyet Halk Partililer ve Ertaş’a gönül verenler Altınkum Mahallesi’nde seçim bürosu açılışına katıldılar. Ertaş; “ Akçay’da, Altınkum Mahallesi seçim irtibat ofisimizin açılışındayız. Bizleri büyük bir coşkuyla karşılayan değerli vatandaşlarımıza ve bu güzel organizasyonda emeği geçen tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca Altınkum Pazar esnafımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik.Esnaf ve vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinleme fırsatı bulduk. İlk günden beri söylediğimiz gibi, Edremit’in her yerinde Biz Varız” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?