Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

İzmir Şehir Hastanesinde bir kişi sağlık çalışanlarını pompalı tüfekle rehin aldı

Bu haber 12 kere okunmuş. 24.04.2024 Çarsamba 11:27

İzmir Şehir Hastanesi'nde sağlık çalışanları pompalı tüfekli rehin alındı.

İddiaya göre dün elinde pompalı tüfekle hastanenin 9. katına kadar çıkan şüpheli, bir sağlık çalışanını rehin aldı. Diğer sağlık çalışanlarının korkudan kendilerini odalara kapattıkları olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Olayı Birlik Sağlık Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol sosyal medya hesabından duyurdu. Doğruyol'un paylaşımında silahlı saldırgandan kaçan sağlık çalışanlarının kendilerini kapattıkları odaya koltuklarla barikat kurmaya çalıştıkları görüldü.

Doğruyol rehin alınma olayına ilişkin yaptığı paylaşımda Sağlık Bakanlığını ve Bakan Fahrettin Kocayı etiketleyerek şunları yazdı:

“Söyledik anlamadınız. İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'nde sağlık çalışanlarımız pompalı tüfekle rehin alınıyor gizlemeye çalışıyorsunuz. Sağlık çalışanları korkudan kendilerini odaya kapatıyorlar seyrediyorsunuz. Bir psikopat, İzmir Bayraklı şehir hastanesinin 9. katında KBB servisinde tüfekle nasıl dolaşabiliyor. 9.kata çıkana kadar güvenlik nerede? Şükür ki can kaybımız yok. Biliniz ki, suçlu kadar tedbir almayanlar ve göz yumanlar da sorumludur.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?