Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

HERKESİN BAŞKANI DEVECİLER’E HALKTAN TAM DESTEK

Bu haber 89 kere okunmuş. 24.02.2024 Cumartesi 14:45

Burhaniye'nin sevilen Belediye Başkanı ve yeni dönem Başkan adayı Ali Kemal Deveciler, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçenin her köşesini adım adım geziyor. Deveciler ilçede sıkılmadık el bırakmadan vatandaşlarla buluşuyor.
 
CHP'li Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, belediye faaliyetlerini aralıksız sürdürürken 31 Mart'ta CHP Bayrağını Belediye’den indirmemek için seçim çalışmalarını da gece gündüz demeden sürdürüyor. Sabah erkenden Belediye hizmetlerinin denetimlerini yaparak inceleyen Deveciler, diğer taraftan sokakta seçmenlerle bir araya geliyor. Her gün esnaf, oda ve siyasi parti temsilciliklerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir arada olan Başkan Deveciler, hiç ara vermeden, dinlenmeden geceleri de kırsal mahallelerdeki halka ulaşarak onlarla buluşuyor.
 
Gece gündüz yapılan halk buluşmalarında Deveciler’e yeni belediye meclis üye adaylarıyla birlikte CHP Burhaniye İlçe yönetimi de eşlik ediyor. Bir araya geldiği vatandaşların dertlerini dinleyen Başkan Deveciler, çözüm noktasında yaptırımlar uygulayarak eksiklikleri tamamlıyor.
 
Burhaniyelilerin yapılan hizmetlerden memnun olduğunu ve destek sözleriyle hizmetlerin yerinde bir yatırım olduğuna inanan Deveciler ve ekibi, 5 yıl önce değişim rüzgarının estiği Burhaniye’nin, önümüzdeki 5 yılda daha da güçleneceğini ve bunu Burhaniyeli hemşehrileriyle birlikte başaracaklarını aktarıyor. 
 
5 yılda ilçenin gelişimine büyük katkı sunan Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, bir belediye başkanı değil, bir şehrin umudu, herkesin kalbinde taht kurmuş bir isim olarak yoluna devam ediyor.
 
 
 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?