Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

HAVRAN'DA MHP'NİN GÜCÜ

Bu haber 29 kere okunmuş. 09.04.2024 Salı 14:39

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde halk sandık başına gitti. MHP’li seçmenlerin çoğunlukta olduğu Balıkesir’in Havran ilçesinde, Ak Parti ve MHP’nin “Cumhur İttifakı” seçimi zaferle taçlandırdı. Cumhur ittifakı Havran Belediye Başkan Adayı Emin Ersoy yüzde 52.3 oy alarak, Havran Belediye Başkanı olarak seçildi. Emin Ersoy’un başarısında ki en büyük pay ise MHP’nin. Milliyetçi Hareket Partisine gönül veren Havranlı vatandaşlar, Cumhur İttifakı’nın adayını sandıkta da, sokakta da her daim destekledi.

Milliyetçi Hareket Partisi, Türk milletinin manevi ve fikri gücünü korumak için var gücüyle çalışan bir partidir. Dava uğrunda fedakârlık yapmak, birlik ve beraberlik içinde olmak Milliyetçi Hareket Partisinin temel hedefleridir. MHP’ye gönül vermiş Havranlı seçmenlerimizde bunun en iyi örneğidir.

Milliyetçi Hareket Partisi kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş'in de dediği gibi, “Cesaret, yüreklilik, atılganlık olmayan hiçbir dâva başarıya ulaşamaz.’’ Havran’ın da bu başarıya ulaşmasında, MHP’nin gücü asla yadsınamaz.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?