Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR!

Bu haber 39 kere okunmuş. 16.02.2024 Cuma 15:54

Memur maaşları her ayın 15 de peşin ödenmesi yasal zorunluluk ilken, Belediyelerimizde keyfi uygulamaların bedelini çalışanlar ödemektedir.

Balıkesir İlimize bağlı Edremit ilçe belediyemizde aylardır çalışanlar düzenli maaş alamadıkları gibi, 15.02.2024 tarihi itibariyle Edremit Belediyesine 84 kişi iş başı yaptırılmıştır. Mevcut personeline tam maaş ödeyemezken personel alımının amacı nedir, Belediye Yönetimi neyi planlanmaktadır.

Bu olumsuzluklara dur denilmez ve sebep olanlar cezalandırılmazlar ise keyfi uygulamalar meşrulaşacak, huzur kalmayacak, hak, hukuk, adalet yok sayılarak ben yaptım olducular cesaretlenecektir.

Keyfiyete dur demek İçin;
Türk Yerel Hizmet-Sen olarak dünden bugüne ve yarınlardada her dönem kesintisiz hak mücadelemiz devam edecektir.

Aciliyete binaen;
Başta sayın Cumhurbaşkanımız, ilgili bakanlıklarımız ve siyasi partilerimizin yöneticilerinden,
Yerel Yönetim çalışanlarının maaşlarının “genel bütçeden ödenmesi veya İller bankasından gelen paydan“ maaşların güvencesinin sağlanmasıyla ilgili düzenlemenin başlatılması talimatalarını ivedilikle beklemekteyiz.

Yine inanıyoruz ki;
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Genel Merkez yöneticileri çalışanlara meydanlarda verdikleri sözlerin gereği olarak olarak Belediye Başkanı hakkında gerekli soruşturmayı başlatırlar, sorunu çözerler, işyeri barışını sağlarlar, keyfiyeti sonlandırırlar ve çalışanlarla helalleşirler.

Çalışanlarımızın yanındayız, konunun takipçisiyiz.

Bünyamin SAĞLAM
Türk Yerel Hizmet-Sen
Balıkesir-Çanakkale Şube Başkanı

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?