Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

EDREMİT BELEDİYESİNDE Kİ İNTİHARLARA KİM DUR DİYECEK?

Bu haber 85 kere okunmuş. 11.03.2024 Pazartesi 12:52

Cumhuriyet Halk Partisinin yönettiği Edremit Belediyesi iflasın eşiğinde! Personeller isyanda!

Edremit belediyesi personelleri yine maaşlarını alamadı! Edremit Belediyesinde toplam 1400 personel çalışıyor. Bu insanlar, alın teriyle çalışıp kazandıkları paralarını aylardır alamıyor! Tek maaşla ev geçindirenlerin hali ne olacak? Ev kiralarını, faturalarını ödeyemiyorlar. Evlerine ekmek götüremiyorlar. Kredi kartı borçları üstlerine yığıldı.

Kendinizi onların yerine koyun. Belediyede çalışan bir baba, sabah okula giden çocuğunun cebine beş kuruş bile koyamıyor. Bu mu sizin adaletiniz! Seçim çalışmalarına ayırdığınız bütçenin birazını personellerinize niye ayırmıyorsunuz? Evinde hastası olanlar, küçük bebeği olanlar ne kadar zor durumda haberiniz var mı? Siz çocuğunuza istediği bir çikolatayı alamamanın ne kadar ağır olduğunu biliyor musunuz?

Bu personellere niye kimse sahip çıkmıyor? Belediye başkanı, başkan yardımcılar nerede? Nerede oldukların tüm Edremit iki gün önce gördü. Edremit Belediyesi Başkan yardımcısı alkollü bir şekilde kullandığı otomobille kaza yaptı. Siz rakı masalarında yiyip içerken, personeliniz evine ekmek götüremiyor! Bu yaptığınız hangi vicdana sığar?

Mübarek ramazan ayında personelleriniz sahura, iftara bir pide bile alamıyor. Aileler perişan. Personeller intiharın eşiğinde.. Biri canına kıysa bunun hesabını kim verecek? Bir belediye bu hale nasıl gelir? Çalışanların parasını nasıl ödeyemez?!

Balıkesir Valiliğine, Edremit Kaymakamlığına, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a, Edremit Ak Parti Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz’a, CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın’a, CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş’a sesleniyoruz. Bu personellerin sesini duyun!  Edremit Belediyesi personelleri, Edremit Kaymakamlığına suç duyurusunda bulunduğu halde ilgilenilmemiş. Bu kadar da vurdumduymaz olunmaz kaymakam bey.

Seçim bütçenizin birazını Edremit Belediyesi personellerine ayırın. Seçim döneminde bu personellere kim sahip çıkarsa şampiyon o olur!

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 10 = ?