Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

DEVECİLER ''GENÇLER BENİM UMUDUMDUR''

Bu haber 64 kere okunmuş. 01.03.2024 Cuma 14:07

31 Mart yerel seçimlerine 30 gün kala seçim çalışmalarına aralıksız devam eden, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, gündüz Küçük Sanayi Sitesi’ndeki esnafla buluştuktan sonra akşamda Hacıahmet Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Sanayi esnafının isteklerini dinleyen Başkan Deveciler, vatandaşlarla sohbet ederek sanayinin alt ve üst yapısı hakkında bilgiler aktardı. Deveciler ayrıca sanayi sitesine yapılan çalışmalardan da söz etti. Çalışmalarına akşam mahalle ziyaretleriyle devam Başkan Deveciler, Belediye meclis üyesi adaylarıyla beraber Hacıahmet Mahallesi’ndeydi. Kavakdibi Kahvehanesi ve Necdet Tosun Parkı’nda halkla buluşan Deveciler’e CHP ilçe örgütü de eşlik etti. 

Hacıahmet Mahallesi gençlerinin meşalelerle karşıladığı Ali Kemal Deveciler, gençlerle kucaklaştı. Halkla birlikte gençlere de seslenen Deveciler, “Sizden umudumuzu hiç kesmedik! Sizlerle yol yürümekten gurur duyuyorum” diye konuştu. Kavakdibi Kahvehanesi’nde vatandaşlara seslenen Deveciler, belediyenin kurduğu şirketin yanlış algılarla karalanmaya çalışıldığını belirterek; 5 milyon liraya kurdukları şirketin şu anda 25 milyon liralık sermayesi olduğunu söyledi. 

Necdet Tosun Parkı’nda da vatandaşlara seslenen Deveciler, yapılan hizmetlerin çoğunu belediye öz kaynaklarıyla yaptıklarını belirterek “Burhaniye’nin kaynaklarını Burhaniyeliler’in hizmetinde kullanıyoruz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 2 = ?