Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yılmaz Büyükerşen'in elini öptü

Bu haber 112 kere okunmuş. 27.01.2024 Cumartesi 17:04

Eskişehir'de 5 dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten Yılmaz Büyükerşen'in veda konuşmasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de katıldığı toplantıda elini öperek birbirlerine sarıldıkları görüldü. Büyükerşen, jübilesi yapılan bir belediye başkanı olarak kendini mutlu hissettiğini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür ÖzelEskişehir'de 5 dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten Yılmaz Büyükerşen'in elini öptü. Yeniden Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen,Eskişehir Belediye Başkan Adaylarının Tanıtım Toplantısında veda konuşması yaptı.

 

"KENDİMİ MUTLU HİSSEDİYORUM"

Büyükerşen, "Tarihe jübilesi yapılan bir büyükşehir belediye başkanı olarak geçeceğim için de ayrıca kendimi mutlu hissediyorum. Son sözüm, bu şehri çok seviyorum. Sizleri çok seviyorum. Allah'a emanet olun. Saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Şimdiden hoşçakalın, esen kalın." ifadelerini kullandı.

ÖZGÜR ÖZEL ELİNİ ÖPTÜ

Genel Başkan Özgür Özel'in de katıldığı toplantıda konuşmasıyla büyük alkış alan Yılmaz Büyükerşen sahneden inerken tebrikleri kabul etti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'de, Büyükerşen'in elini öptü ve ardından birbirine sarıldılar. Özel ve Büyükerşen'in samimi anları aradaki buzlar eridi yorumlarına neden oldu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?