Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

BURÇ ÖZOĞUZ, BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KULÜBÜ'NÜN YENİ BAŞKANI OLDU!

Bu haber 9 kere okunmuş. 10.05.2024 Cuma 11:23

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Salih Tozan Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Tek liste ile girilen seçimde Burç Özoğuz, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün yeni başkanı oldu.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantının divan heyeti başkanlığını Volkan Altınöz, katip üyeliklerini ise Ferit Gündoğdu ve Nurdanur İğdeci yaptı. 
 
Önceki Dönem Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı İrfan Sarıgül döneminin Faaliyet ve Denetleme Raporları ayrı ayrı oy birliğiyle ibra edildi. İbraların ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un yeni Kulüp Başkanı Burç Özoğuz, yaptığı konuşmada; “Kulübümüz; Balıkesir Belediyespor ile başlayıp, Büyükşehir Belediyespor olarak devam eden ve başarılarla dolu yılları geride bırakmış, yeni başarılara kilitlenmiş köklü bir kulüptür. Kulübümüz kentin birliğini, profesyonel ve amatör camiamızın çok sesliliğini ve yine şeffaflığını en özgün şekilde yansıtan kocaman bir değerdir. Üzerimize aldığımız sorumluluğun farkındayız. Ben ve arkadaşlarım 28 branşta, 5530 Sporcu ile ilimizi en iyi temsil edecek çalışmalara imza atmaya hazırlanırken Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ahmet Akın’ın bizlere aktardığı vizyonu çerçevesinde büyük bir aile olarak çocuklarımıza ve gençlerimize dolayısıyla geleceğimize yatırım yapmaya devem edeceğiz.” 
 
Başkan Özoğuz, konuşmasına şöyle devam etti; “Sporun birleştirici gücünü kullanarak tüm branşlarımızda, önce Balıkesirimiz sonra ülkemiz için güçlü nesiller yetiştirmek ana misyonumuz olacaktır. Sözlerimi, icraata dönüştürme arzumdan dolayı kısa tutarak, bizden önceki yönetimlere çabaları ve hizmetleri için teşekkürü borç bilirim. Son olarak ‘Spor ahlaktır.’ ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.’ ‘Türk gençliği, sağlıklı gelişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır.’  diyen Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ümüzün spora verdiği değeri gösteren sözleriyle, tüm misyon ve vizyonumuzu özetleyerek huzurlarınızdan ayrılmak istiyorum.
Tekrar katılımlarınız için şükranlarımı sunar, kongremizin,kulübümüz, Balıkesir’imiz ve ülkemiz için iyiliklere, güzelliklere vesile olmasını dilerim.”
 
Devamında ise Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un yeni yönetim kurulu şu şekilde oluştu: 
 
Yönetim Kurulu: (ASİL) M. Barbaros Özüpek, Mutlu Tanrıkulu, Uğur Baysal, Volkan Karateke, Bülent Mavuk, Serdar İşgüzar. 
 
Yönetim Kurulu: (YEDEK) Ahmet Can Barut, Engin Gülışık, İsmail Özcan, İsmail Güder, Mehmet Türker, F. Asuman Süle, Vedat Acar. 
 
Denetleme Kurulu: (ASİL) Burcu Özer, Doğan Altun, Selami Barut. 
 
Denetleme Kurulu: (YEDEK) Tuğçe Kuran, Alper Şentürk, Mesih Güven. 
 
BASKF Delegeleri: (ASİL) Burç Özoğuz, M. Barbaros Özüpek, Mutlu Tanrıkulu. 
 
BASKF Delegeleri: (YEDEK) Serdar İşgüzar, Uğur Baysal, Volkan Karareke.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 9 = ?