Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

BU İNŞAAT TEHLİKE SAÇIYOR!

Bu haber 34 kere okunmuş. 02.05.2024 Perşembe 15:16

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk mahallesi 1356 ada 3 parselde oturan vatandaşlar, yan taraflarında yapılmakta olan inşaattan şikayetçi.

İnşaatın temeli atılırken meydana gelen toprak kayması sonucu, inşaatın yan tarafında bulunan binanın bahçe duvarları yıkılmış. Burada oturan vatandaşlar can ve mal güvenliklerinden endişe duyuyorlar. Edremit Belediyesine şikayet edilmesine rağmen neden bu inşaata işlem yapılmıyor? Neden bir denetleme yapılmıyor? Bu inşaatın çevreye verdiği zararı yetkililer görmüyor mu? İlgilenilmesi için illa birinin canından mı olması lazım?

Seçimle Edremit Belediyesinde yeni bir dönem başladı, yeni kadrolar kuruldu. Fakat hala vatandaşın sorunlarına çözüm bulunmuyor. Vatandaş belediyede derdini anlatacak bir muhatap bile bulamıyor.


Bu ada parselde yaşayan insanlar mağdur ve zor durumda.. Milyonlar verdikleri evlerinde güvenli bir şekilde oturamıyorlar. Satmak isteseler, satamıyorlar. Hiçbir belediye, vatandaşının bu şekilde zor durumda kalmasına izin vermemeli. Bir an önce yetkililerin bu konuyla ilgilenmelerini rica ediyoruz.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 6 = ?