Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

BAŞKAN AKIN'DAN KÖRFEZ ÇIKARMASI!

Bu haber 100 kere okunmuş. 14.04.2024 Pazar 17:08

Başkan Akın: Kimseyi ayırmadan çalışacağız

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın; Ayvalık, Gömeç, Burhaniye ve Edremit ziyaretleriyle Körfez çıkarması yaptı. Vatandaşlarla bir araya gelip hayata geçireceği hizmetleri anlatan Başkan Ahmet Akın, "Kimseyi ayırmadan çalışacağız” dedi.

"74 yıl sonra Balıkesir tarih yazdı, helal olsun sizlere. Bu bayram bir başka güzel geçti. Bu memlekette artık kibir, kayırmacılık ve particilik olmayacak. Bu memlekette sadece hizmet olacak. 20 ilçe belediyemiz var; bunların 15+1'i bizde, İYİ Parti ile birlikte. Geriye kalan 4 belediyemizi de asla ayırmayacağız. Daha önce yapılan yanlışları tekrar etmeyeceğiz. Sizlere söz verdik; kimseyi ayırmadan çalışıp, mücadele edeceğiz. Seçimi geride bıraktık. Bundan sonra az laf, çok iş yapacağız. Belediyemizin bütün personeline söyledim kimse siyaset yapmayacak.

Göreve gelir gelmez BASKİ'ye talimat verdim, ‘yazın hiçbir yeri susuz bırakmayacaksınız’ diye. Görevi daha yeni devraldık. Aynı kadrolarla çalışıyorum, gözüm herkesin üzerinde. Hiçbir ilçeye ayrım yapılmadan her yere hizmet götürülecek. Altyapıyı yenileyeceğiz, bu cennet memlekette denize kanalizasyon akmayacak. Arıtmaları yapacağız ve denizimiz pırıl pırıl olacak. Bölgenin büyük sorunları toplu ulaşım ve imar bunları da çözeceğiz. Körfezimizin bazı bölgelerinde özel çalışmalarımız olacak. Bunları da gelip, partimizin binasında değil, anlı şanlı milletimizin meydanlarında açıklayacağım. Çünkü particilik yapmadan herkesi kucaklayacağız. Sizleri sürekli bilgilendireceğiz.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?