Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz ''partimize ve Edremit’imize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bu haber 68 kere okunmuş. 02.02.2024 Cuma 10:37

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tebliğ ve teveccühleri ile Edremit Belediye Başkan Adayımız Muhammed Vurmaz olarak belirlenmiştir. Kendisine, partimize ve Edremit’imize hayırlı uğurlu olsun”dedi.

Ak Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammet Vurmaz “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Edremit Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. İnşallah 31 Mart gecesi Edremit’imizi marka olan Ak Belediyecilik ile tanıştırmak için teşkilatımızla, Edremit Halkımızla var gücümüz ile çalışacağız.

Allah nasip ederse bu kutlu yolda, kutlu davada bir beraber bir şekilde hiç kimseyi ayırmadan var gücümüzle sahada olacağız. Tüm Edremitli hemşerilerim bizlere inansınlar, güvensinler. Edremit’imizi seven tüm insanlarımızla birlikte amasız, fakatsız, lakinsiz bizimle beraber olan bütün vatandaşlarımızın gönlüne bir su serpecek, 5 yıl boyunca Edremit’imizi hak ettiği yere taşıyacağız. Ben bizlere destek olan sayın vekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah onları mahcup etmeyeceğiz. Tüm Edremitli hemşerilerime saygı, sevgi ve hürmetlerimi iletiyorum”dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?