Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

AHMET AKIN, 31 MART SONRASI BALIKESİR’İ TÜRKİYE’YE ANLATTI

Bu haber 96 kere okunmuş. 07.02.2024 Çarsamba 15:00

BALIKESİR KAZANAN VE KALKINAN ŞEHİR OLACAK

 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, katıldığı TV yayınında yerel seçim gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yerel yöneticilerin şehirdeki herkesi kucaklayan bir anlayışta olması gerektiğine dikkat çeken Akın, “Adaletli bir belediye başkanı olacağım. Balıkesir’de farklı bir siyasetin önünü açacağım. Sosyal yardımlar eşit dağıtılacak. Oy veren de vermeyen de mutlu olacak. Herkesi kucaklayacağım. Halka hizmet Hakka hizmettir, Balıkesir halkına hizmet etmek ibadettir. Balıkesir'in hakkını iade edeceğim. Genç göçünü tersine çevireceğiz. Büyükşehir olduk ama büyük bir kasaba gibiyiz. Şehrimiz, İstanbul-Bursa-İzmir arasına sıkışmış, gelip geçilecek bir yer değil, gezilip görülecek, kazanan ve kalkınan bir şehir olacak. Balıkesir Planlama Ajansı’nı kuracağız. Hayvancılıkla ilgili, hem et hem süt üreticisine her türlü desteği vereceğiz. ” dedi.

 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, KRT TV’de katıldığı TV programında Balıkesir’in gündemi gündemi ve şehre verdiği sözlerini Türkiye ve dünyanın şahitliğinde anlattı. Şehirde yaşayan 1 milyon 300 bin Balıkesirli’nin başkanı olacağını, tüm hizmetleri ve yardımları adaletli şekilde yapacağını vurgulayan CHP’li Akın’ın açıklamalarından başlıklar şöyle:

 

‘AYRIŞTIRAN DEĞİL BİRLEŞTİREN OLACAĞIZ’

“Önce insan” diyen anlayışla, köylünün, çiftçinin, hayvancının, üreticinin kazandığı bir Balıkesir'i inşa edeceğiz hep birlikte. Yerel yöneticilerin bütün Balıkesir'i kucaklayan anlayışta olması lazım. Ben 1 milyon 300 bin kişinin belediye başkanı olacağım. Ayrıştıran değil, birleştiren olacağız. Kişiler üzerinden değil kolektif akıl üzerinden bir yapı oluşturmamız lazım. Biz buna adayız. Bunun içinde AK Partililer de, MHP'liler de, İYİ Partililer de… 1 milyon 300 bini ayırmadan hepsinin başkan adayı olarak çalışıyorum. Bunu zaten Balıkesirli hemşehrilerim biliyor.

 

‘MİLLİYETÇİYİZ, DEMOKRATIZ, ATATÜRKÇÜYÜZ’

İstiklal Madalyası sahibi dedem Ahmet Akın’ın torunuyum. Benim ismin de Ahmet Akın. Balıkesir çok büyük bir coğrafya. Her anlayıştan, her görüşten insan var. Bizim olmazsa olmazımız, biz milliyetçiyiz. Balıkesir Kuva-yi Milliye'nin başşehri. Bizler demokratız, kendimize göre muhafazakarız. Cumhuriyetçiyiz ve Atatürkçüyüz. Bu zaten Kuva-yi Milliye'nin başşehri Balıkesir'in olmazsa olmazı. Bu anlayışla çalışıyoruz.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 10 = ?