Anket



Yazarlar
Nöbetçi Eczaneler
Balıkesir nöbetçi eczaneleri
Puan Durumu Loading

AFRODİT HUZUREVİNDE NELER DÖNÜYOR? KORKUNÇ İDDİALAR!

Bu haber 234 kere okunmuş. 01.02.2024 Perşembe 16:21

22.10.2023 günü Altınoluk Afrodit Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezinde; iki bacağı olmayan, yatalak,  bakıma muhtaç hastanın, hasta bakıcı tarafından dövüldüğü iddia ediliyor!

İddialara göre, Afrodit Huzurevinde hasta bakıcı olarak görev yapan M.A isimli şahıs, hasta Ali Saygın’a kendisini banyo yaptıracağını söylüyor. Hasta hava soğuk olduğundan dolayı, “banyo yaparsam üşütürüm, bugün yapmak istemiyorum’’ diyor. Bunun üzerine hasta bakıcı M.A , hastaya hakaret etmeye başlıyor! Yatağın yanında ki demir çubuğu eline alarak, bakıma muhtaç zavallı hastayı saatlerce darp ediyor! Hastanın elleri morarıyor, sol el parmakları kırılıyor! Huzurevi yönetimi tarafından hasta Ali Saygın’ın ailesine 3 gün haber verilmiyor. 3 gün sonunda ziyarete gelen hastanın eşi, kocasının vücudunda ki morlukları ve parmaklarının kırıldığını görünce şok oluyor! Ne oldu diye sorduğunda “hasta bakıcı beni saatlerce dövdü’’ cevabını alıyor. Hastanın eşi derhal Altınoluk Avcılar Jandarma Karakoluna giderek, Afrodit huzurevinden ve hasta bakıcıdan şikayetçi oluyor. Gözaltına alınan şüpheli hasta bakıcı M.A 30 gün cezaevinde yattıktan sonra çıkıyor.

BU HUZUREVİNDE KİM BİLİR DAHA NELER DÖNÜYOR!

Afrodit Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezine soruyoruz! Bu nasıl vicdansızlık! Siz nasıl bir huzurevisiniz?! İnsanlar size annesini, babasını, eşini canlarını emanet ediyor. Siz onlara güzel bakın diye çok yüksek meblağlar ödeniyor! O iki bacağı olmayan zavallı adamı döverken hiç utanmadınız mı! Suçunuzu ört bas edemezsiniz! Bu huzurevinde kim bilir daha neler dönüyor! Kaç hastamıza, kaç yaşlımıza eziyet ediliyor!

BALIKESİR AİLE VE SOSYAL HİZMETLERİ İL MÜDÜRLÜĞÜ NEDEN BU KONUYLA İLGİLENMİYOR?

Balıkesir Aile ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğüne bu konu ile ilgili bir tutanak neden gelmiyor? Huzurevlerini denetleyen memurlar bu huzur evine geldiğinde, Afrodit Huzurevinin sahibi parasıyla konuşuyor! ‘’Benim para gücüm var, Afrodit tesislerinin sahibiyim’’ diyor. Balıkesir Aile ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğü memurları neden bu huzurevi hakkında işlem yapmıyor? Böyle bir konuda mahkemelik olmuş huzurevinin neden hala çalışmasına izin veriyorsunuz? Sayın Valimiz, Aile ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürü ile konuşma zamanı gelmedi mi?

VALİMİZDEN RİCAMIZ

Sayın Balıkesir Valimiz İsmail Ustaoğlu, huzurevlerini ve yaşlı bakım merkezlerini gezerek yaşlılarımızı ziyaret ediyor. Sayın Valimizden rica ediyoruz, Afrodit Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezine gelerek burada neler olduğunu görün. Bu hastamıza yaptıkları eziyet yanlarına kalmasın. Suçlular cezalarını çeksin! Başkalarının da canı yanmasın.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?